BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN, AYNI GÜN EVLENEN VE BİRBİRLERİNE ŞAHİTLİK YAPAN KARDEŞLERİN NİKAHINI KIYDI

Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören, aynı gün evlenen ve birbirlerinin nikah şahidi olan Hülya ve Harun Beğen kardeşlerin nikahını kıydı. Başkanlık döneminde ilk defa böyle bir durum ile karşılaştığını ifade eden Başkanımız Tören, iki çifte de huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.

07.07.2020 09:56

HIFZISSIHHA KURULU KARARIYLA YENİDEN FAALİYETLERİNE BAŞLAYAN İNTERNET KAFELER VE ELEKTRONİK OYUN SALONLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Altınordu Belediyemiz ekipleri 1 Temmuz itibariyle hıfzıssıhha kurulu kararıyla yeniden hizmete açılan internet kafeler ile elektronik oyun salonlarını dezenfekte etti.

03.07.2020 17:23

BAŞKAN TÖREN: “BU ŞEHİR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK"

“YILLARIN SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYORUZ”

“TASARRUF BÜTÇEMİZİ YATIRIMA DÖNÜŞTÜRDÜK”

“GEÇEN SÜREDE BELEDİYEMİZİN ÖZ KAYNAKLARIYLA ALT YAPI VE ÜST YAPIYA 23 MİLYON TL’DEN FAZLA YATIRIM YAPTIK”

“ÇOK PARA HARCAYARAK DEĞİL ORTAK AKILLA ÇOK EMEK HARCAYARAK KAYNAKLARI ETKİN VE VERİMLİ KULLANARAK BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ"

“GÜÇLÜ ALT YAPISI VE ÜST YAPISI İLE ÇAĞDAŞ MODERN DAHA YAŞANABİLİR ÜRETEN REKABET EDEN ŞEHİRLERLE YARIŞAN BÖLGESİNDE MODEL VE MARKA ŞEHİR GELECEĞİN ALTINORDU’SUNU İNŞA EDİYORUZ”

“ZORLU PANDEMİ SÜRECİNDE ÖRNEK BELEDİYECİLİK SERGİLEDİK”

ALTINORDU BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediye Meclisi Covid-19 salgını dolayısıyla verilen 3 aylık aranın ardından bir araya gelerek Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısında Altınordu Belediyesi’nin 1 yıllık faaliyetleri ve Koronavirüs sürecinde yaptığı hizmetler değerlendirildi.

02.07.2020 13:31

ALTINORDU’DA ALT YAPI VE ÜST YAPIDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

ALTINORDU BELEDİYEMİZ SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜYOR

Altınordu Belediyemiz çağdaş yeni bir kent yepyeni bir alt yapı oluşturmak için Başkanımız Sayın Aşkın Törenin talimatlarıyla altıda üstü kadar sağlam bir şehir parolasıyla başlattığı çalışmalarla yılların akut sorunlarını bir bir çözüyor.

29.06.2020 15:13

HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN EĞİTİMLERİMİZ SÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’in ‘İnsana hizmet ve hürmet eden Belediyecilik’ anlayışı doğrultusunda ‘Büyük Altınordu ailem’ diye tanımladığı hemşehrilerimize ve gök kubbem dediği şehrimize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışma arkadaşlarımıza düzenlediğimiz eğitim seminerleri devam ediyor.

29.06.2020 12:01

ALTINORDU BELEDİYEMİZ VATANDAŞLARIN TEMAS ETTİĞİ TÜM ALANLARI STERİLİZE EDİYOR

AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ YENİDEN DEZENFEKTE EDİLİYOR

Altınordu Belediyemiz ekipleri yeni normal dönem ile birlikte vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Aile Sağlığı Merkezlerini yeniden dezenfekte ederek steril hale getiriyor.

23.06.2020 15:37

BABALAR GÜNÜNDE İLK KEZ BABA OLANLAR BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN'İN SÜPRİZİYLE ÇİFTE MUTLULUK YAŞADILAR

Babalar Günü’nde ilk kez baba olmanın mutluluk ve heyecanını yaşayanlara ilk tebrik ve ilk süpriz Başkanımız Aşkın Tören'den geldi.

21.06.2020 23:24

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN BABALARA ANLAMLI JEST

Altınordu Belediyesi Babalar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte şehit, gazi, doktor, öğretmen, sanatçı, sporcu, balıkçı, işçi, çiftçi, engelli ve çeşitli meslek kollarından şehrimizin önemli isimlerinin de aralarında bulunduğu babaları evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyelerle Babalar Günü’nü kutladı.

21.06.2020 19:25

BAŞKAN TÖREN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

21.06.2020 10:58

ALTINORDU BELEDİYEMİZ ZABITA EKİPLERİNDEN ‘YARALI MARTI’ SEFERBERLİĞİ

Bir evin bahçesinde yaralı halde bulunan martı Altınordu Belediyemiz zabıta ekipleri tarafından tedavisi yapılmak üzere veterinere teslim edildi.

18.06.2020 14:34

ALTINORDU BELEDİYEMİZ YOLLARI SICAK ASFALT KONFORUYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR VE ALTINORDU BELEDİYEMİZ İŞ BİRLİĞİ İLE KARAPINAR MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altınordu Belediyemiz güçlü alt yapısı ve üst yapısı ile insana ve çevreye saygılı modern, standardı yüksek marka şehir Altınordu hedefi doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

16.06.2020 17:26

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN: “GELECEĞİN ALTINORDU’SUNU İNŞAA ETMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

BAŞKANIMIZ TÖREN: “KIRSAL VE MERKEZ ARASINDAKİ MESAFELERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

BAŞKANIMIZ TÖREN’İN CUMHURİYETKÖY VE ORTAKÖY MAHALLE ZİYARETLERİNE MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ DA EŞLİK ETTİ

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören, Cumhuriyetköy ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

15.06.2020 16:00

GELENEKSEL DOĞAL KÖY PAZARI KAPILARINI YENİDEN AÇTI

Geleneksel doğal köy ürünlerinin satıldığı geleneksel Cumartesi pazarı Altınordu Belediyemiz ekiplerince Kovid-19 Tedbirlerine göre düzenlenerek kapılarını yeniden üreticilerimize açtı.

13.06.2020 11:49

ALTINORDU BELEDİYEMİZ LGS VE YKS SINAVI ÖNCESİ TÜM OKULLARI DEZENFEKTE EDİYOR

Altınordu Belediyemiz yaklaşan sınav takvimi öncesinde ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı.

11.06.2020 10:53

YENİ MAHALLE ESKİ SANAYİDE YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ

Altınordu Belediyesi olarak ‘Marka Şehir Altınordu’ hedefiyle başlattığımız çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

07.06.2020 15:17