ALTINORDU BELEDİYEMİZ STANDARDI YÜKSEK YOLLAR İÇİN 7/24 ÇALIŞIYOR

Altınordu Belediyemiz ekipleri şehrin ulaşım ağında bulunan yollarda konfor arttırıcı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

18.09.2020 16:27

ALTINORDU BELEDİYEMİZ MAZGAL TEMİZLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

18.09.2020 15:05

ALTINORDU BELEDİYEMİZ TÜM EKİPLERİYLE TAŞBAŞI’NDA

Altınordu Belediyemiz tüm ekipleri ile birlikte buram buram tarih kokan güngörmüş yapıları, sakin sokakları, tarihi konakları çevreleyen taş duvarlı bahçeleriyle şehrimizi geçmişten bugüne bağlayan tarihi semtlerimizden biri olan Taşbaşı Mahallesine çıkarma yaptı.

16.09.2020 14:43

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN, “SONUCA DEĞİL SORUNA MÜDAHALE EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Altınordu Belediyemizin 16 aydır şehir genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarını değerlendiren Başkanımız Aşkın TÖREN, “İnsanların zarar görmeyeceği, altı da üstü kadar insanı yaşatan bir şehir hedefiyle çalışıyoruz.” dedi.

16.09.2020 12:38

55 OKULDA  403 BİN 142 METREKARE ALAN DEZENFEKTE EDİLDİ

Altınordu Belediyemiz tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitimlerinin başlamasına sayılı günler kala şehirde bulunan tüm okullarda 403 bin 142 metrekare alan dezenfekte edildi.

15.09.2020 10:30

ALTINORDU BELEDİYEMİZ SEFERBER OLDU

ALTINORDU BELEDİYEMİZ TÜM BİRİMLERİ VE TÜM EKİPLERİYLE 7/24 SAHADA

Altınordu Belediyemiz dün akşam saatlerinde etkili olan ve metrekareye yer yer 100 kilogramdan fazla yağışın düştüğü şehrimizde aşırı yağışların öncesinde aldığı önlemler ve yağışlar sırasında yaptığı etkili müdahaleler ile afetin en az zararla atlatılmasını sağladı.

10.09.2020 14:05

ALTINORDU BELEDİYEMİZ KONTEYNER TAMİRİ İLE YILLIK 100 BİN TL’LİK TASARRUF ELDE EDİYOR

09.09.2020 14:26

ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINDA DURMAK YOK

Altınordu Belediyemiz Yeni Mahalle’de yürüttüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarında tamamlanan 1. etabın ardından 2. etap için start verdi.

08.09.2020 10:25

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN, "MARKALAŞAN BİR ŞEHRE BİRLİKTE ŞAHİT OLACAĞIZ"

YENİ MAHALLE ADI GİBİ YENİLENİYOR

Yeni Mahalle, Altınordu Belediyemiz tarafından sokak sokak, cadde cadde yapılan çalışmalarla adı gibi yenileniyor. Yetersiz altyapı nedeniyle her yağışta su taşkını yaşanan, bölge esnafının ve vatandaşların yıllardır çözülmesini beklediği sorunlar yapılan hummalı çalışmalarla çözüme kavuşuyor.

03.09.2020 09:52

ALTINORDU’NUN CADDE VE SOKAKLARINDA KARONAVİRÜSE YER YOK

Altınordu Belediyemiz ‘Temizlik Timi’ vatandaşların yoğun olduğu cadde ve sokakların hijyeni için yürüttüğü süpürme ve özel solüsyonlu yıkama ile toplu kullanım alanlarının steril hale gelmesini sağlıyor.

02.09.2020 18:11

ALTINORDU BELEDİYEMİZDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA

Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN, Covid-19 salgını sürecinde gece-gündüz demeden fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarının Altınordu Belediyemize ait tüm otoparklardan ücretsiz yararlanacağını söyledi.

02.09.2020 18:01

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN’DEN EMEKLİ ZABITAYA VEFA

Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN Zabıta Teşkilatı'nın 194. kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Emekli Zabıta Memuru Halis Kulaç’a çiçek göndererek Zabıta Haftasını kutladı.

01.09.2020 17:49

BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN, Zabıta Teşkilatı'nın 194. kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Altınordu Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personelinin ve ülkemizin her köşesinde görev yapan Zabıta teşkilatının Haftasını kutladı.

01.09.2020 16:25

ALTINORDU’DA İLK DERS DEZENFEKTE İLE BAŞLADI

Altınordu Belediyemiz ekipleri 2020-2021 eğitim öğretim yılı ilk ders zilinin çalması ile birlikte Altınordu’daki tüm okullarda dezenfekte çalışması başlattı.

01.09.2020 15:20

YILLARIN ÇİLESİ MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ