ALTINORDU BELEDİYESİ PAZAR YERLERİNDE VİRÜSE KARŞI ÖNLEMLERİNİ ARTTIRDI

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde bulunan semt pazarlarında yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı önlemlerini arttırarak devam ettiriyor.

26.02.2021 16:01

TARİHİ MAHALLEDE ALTYAPI SORUNU TARİHE KARIŞIYOR

Altınordu’nun en eski yerleşim yeri Eskipazar Mahallesi’nde büyük bir sevinç yaşanıyor. Tarihi mirasıyla şehrin göz bebeği konumunda olan mahalle bugüne kadar alamadığı altyapı hizmetine şimdi Aşkın Tören ile kavuşuyor.

26.02.2021 12:01

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ!

Koronavirüs vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Altınordu ilçesine bağlı Aydınlık Mahallesi’ndeki her haneye, Altınordu Belediyesi tarafından gıda kolisi, hijyen paketi ve yakacak desteği yapıldı.

25.02.2021 17:30

BAŞKAN TÖREN; “BÜTÜN ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYORUZ”

Toplumun her kesimine dokunan sosyal çalışmalarıyla bilinen Altınordu Belediyesi eğitime ve öğrencilere de büyük bir destek sundu.

25.02.2021 10:10

BAŞKAN TÖREN HALK GÜNÜNDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN TÖREN; “ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

23.02.2021 16:24

KARADENİZDE YÜKSELEN DEĞER; ALTINORDU

BAŞKAN TÖREN; “YENİ PROJELERİMİZ ALTINORDU’YU BİR ÇEKİM MERKEZİ VE “MARKA ŞEHİR” YAPACAKTIR”

22.02.2021 16:53

OKUL BAHÇELERİ ÖĞRENCİLER İÇİN TEMİZLENDİ

Altınordu Belediyesi okul bahçelerindeki karları temizleyerek, Pazartesi gününe hazırlık yapıyor.

İlçede etkili olan yoğun kar yağışının ardından Altınordu belediyesi tarafından başlatılan karla mücadele çalışmaları her noktada başarılı bir şekilde sürdürülürken ekipler okullar için ayrıca mesai verdi.

20.02.2021 12:42

ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN GELEN İHBARLARA ANINDA MÜDAHALE

Altınordu genelinde Pazartesi gününden itibaren başlayan yoğun kar yağışı sonrası kar küreme ve temizleme çalışmalarına başlayan Altınordu Belediyesi ekipleri, gelen ihbar ve taleplere de anında karşılık verdi.

18.02.2021 16:03

BAŞKAN TÖREN'DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tören, "Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

18.02.2021 13:05

ALTINORDU’DA KAR ÇİLEYE DÖNMEDİ!

17.02.2021 16:36

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖRNEK PROJE

ÂTIL VE KULLANILMAYAN MALZEMELER KEDİ VE KÖPEKLERE YUVA OLUYOR

17.02.2021 11:18

ALTINORDU BELEDİYESİ 7/24 ÇALIŞIYOR

Altınordu’da günlerdir beklenen kar yağışı ilçenin tamamında etkili olsa da Altınordu Belediyesi’nin önceden aldığı tedbirler sayesinde ilçede herhangi bir sorun yaşanmadı.

16.02.2021 17:48

BAŞKAN AMCAYLA KARDAN ADAM YAPTILAR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kar yağışının ardından kentte yapılan çalışmaları incelediği sırada parkta oynayan çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sevincine ortak olan Başkan Tören onlarla kar topu oynadı, birlikte kardan adam yaptı.

16.02.2021 16:18

ONLAR İÇİN DIŞARI ÇIKMAK ARTIK DAHA KOLAY!

Altınordu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yürütülen ’Engelli Nakil Hizmeti’ ile engelli vatandaşların sosyal hayata katılımları sağlanarak, güven içerisinde sokağa çıkabilmeleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri sağlanıyor.

15.02.2021 16:19

ALTINORDU BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE İÇİN 7/24 SAHADA OLACAK

Altınordu Belediyesi, meteorolojiden gelen uyarılar sonrası etkili olacak kar yağışı ve buzlanmaya karşı tüm önlemlerini aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahminlerine göre, ilçe merkezi dahil etkili olması beklenen kar yağışı ve buzlanmalara karşı teyakkuza geçen Altınordu Belediyesi, tüm hazırlıklarını tamamladı.

13.02.2021 13:14