ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Altınordu Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2. Birleşimi Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleştirildi.

20.10.2021 16:13

BAŞKAN TÖREN “MUHTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

19.10.2021 17:58

BAŞKAN TÖREN “MUHTARLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

19 Ekim Muhtarlar Günü Altınordu Kaymakamlığı ve Altınordu Belediyesi himayesinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programda muhtarlara hitap eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Güvendiğimiz, kader birliği yaptığımız, iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta inandığımız en önemli makam, muhtarlık makamıdır.” dedi.

19.10.2021 17:43

ALTINORDU BELEDİYESİ PAYLAŞMANIN VE BEREKETİN YURDU ALTINORDUDA KANDİL COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla şehrin birçok noktasında kurulan stantlarda vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

17.10.2021 15:14

BAŞKAN TÖREN’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

16.10.2021 18:00

ALTINORDU’DA ‘BİSİKLETLİ TEMİZLİK TİMİ’ GÖREV BAŞINDA

Altınordu Belediyesi, hizmette etkinliği ve verimliliği artırıcı yenilikçi yaklaşımları ve çözüm odaklı uygulamaları ile farkını ortaya koymaya devam ediyor.

16.10.2021 14:29

ALTINORDU BELEDİYESİNİN MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI AŞI İÇİN KIRSAL MAHALLELERDE

Altınordu Belediyesi kırsal mahallelerde sağlık emekçilerinin büyük bir özveri ile yürüttükleri aşılama çalışmalarına Mobil Sağlık Tarama Aracı ile destek veriyor.

15.10.2021 14:49

ALTINORDU’DA DURMAK YOK

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde bir taraftan şehir merkezinde gerçekleştirdiği dev altyapı yatırımlarıyla geçen otuz ayda Altınordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan ise özellikle altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında atılan adımlar sonrasındaki yaşanan gelişim, değişim ve dönüşümle birlikte Altınordu'yu yaşanabilir modern marka ve model kent haline getiriyor.

15.10.2021 10:11

BAŞKAN TÖREN, “HER NE SEBEP OLURSA OLSUN BU ŞEHRİN TEK BİR İNSANINA BİLE ASLA ARKAMIZI DÖNMEYECEĞİZ”

BAŞKAN AŞKIN TÖREN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞI İLE ŞEHRİ DİNLEMEYE VE SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

14.10.2021 10:21

HEM ÇOCUKLAR HEM DE AİLELER İÇİN ALTERNATİF YENİ BİR CAZİBE ALANI OLACAK

Altınordu Belediyesinin ilimize ve tüm bölgeye hizmet verecek Trafik Eğitim Parkı şehrin ve bölgenin ihtiyaçları gözetilerek çocukların ve gençlerin hem öğrenecekleri hem de eğlenebilecekleri ziyaret edenlerin ise hizmet alabilecekleri kültürel ve sportif etkinliklerde de bulunabilecekleri çok fonksiyonel hale getirildi.

13.10.2021 17:49

‘ALTINORDU BELEDİYESİ HAZIR GİYİM UYGULAMALARI MERKEZİ’ HİZMETE HAZIR

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde 30 aydır kesintisiz bir mesai veren Altınordu Belediyesi bir taraftan şehrin alt ve üst yapısını baştan başa yenilerken diğer taraftan da en büyük sosyal yönlü sorunlardan biri olan işsizliğe çözüm üretmek üzere istihdam alt yapısını oluşturacak çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

12.10.2021 09:21

ALTINORDU BELEDİYESİ ŞEHRE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK BİR PROJEDE DAHA SONA GELDİ

Altınordu Belediyesinin, Ordu’nun turizm şehri olma iddiasını güçlendirecek projesinde sona gelindi. Turizm aktivitelerine yön veren Gastronomi alanında da iddialı olan Altınordu Belediyesi, Çavuşlar Mahallesinde şehri ve denizi gören manzarası ile eşsiz bir lokasyonda yer alan “Altınordu Yerel Lezzet Durağı” ve “Altınordu Coğrafi İşaretli Ürün Tanıtım Noktası” ile gastronomi turlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

11.10.2021 09:11

BAŞKAN TÖREN "ŞEHİR OLARAK ORGANİK ÜRETİMİN BÖLGEDEKİ MERKEZİ OLMAK İSTİYORUZ"

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in Yeni Nesil Belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projeler şehirde teşvik edici etkisiyle hem üretimi geliştirip çeşitlendiriyor hem de vatandaşların aile ekonomilerine yeni ek gelir alternatifleri oluşturuyor.

10.10.2021 10:50

ORDU’NUN ÇÖPLÜĞÜNDEN ARTIK LAVANTA KOKULARI YÜKSELİYOR

Durugöl Mahallesinde kıyı kenar çizgisine sıfır konumda olan ve uzun süre Ordu’nun vahşi çöp depolama alanı olarak kullanılan 17 dönümlük araziden artık lavanta kokuları yükseliyor.

09.10.2021 13:04

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ZAFERİMİLLİ’NİN TARİHİ SOKAKLARINA ESTETİK DOKUNUŞ