BAŞKAN AŞKIN TÖREN "TÜM DİYANET MENSUPLARININ CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM"

Başkan Aşkın Tören, Altınordu’da görev yapan Din Görevlileri ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlenen programda bir araya geldi.

02.10.2022 12:16

ALTINORDU’NUN KADİM MAHALLELERİ, TARİHİ DOKUYA UYGUN OLARAK YENİDEN AYAĞA KALKIYOR

Başkan Aşkın Tören’in konumu ve geçmişi ile doğal bir cazibe alanı olan tarihi mahallelerde başlattığı kent kimliği ve estetiği öncelikle çalışmalar rengarenk desenleri, modern çizgileri ve klasik motifleri ile sokakları adeta birer fotoğraf platosuna dönüştürüyor.

29.09.2022 11:30

KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ ALTINORDU’DA NOSTALJİ RÜZGARI ESTİ

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Sanatçılar Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal, Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerini Altınordulular için seslendirdi.

25.09.2022 12:24

ALTINORDU BELEDİYESİ YEREL DESTEK EKİPLERİ’NE AFET ACİL DURUM EĞİTİMİ

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hayatın her alanında etkin çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi sunduğu hizmetlerde çeşitliliği artırmak ve kurumsal kapasiteyi geliştirebilmek için personel eğitimlerini sürdürüyor. Afet ve acil durum hallerinde etkin müdahale ve hızlı bir iyileştirme yapılabilmesi ve hayatın bir an evvel normale dönebilmesi için belediye bünyesinde yerel destek ekipleri oluşturuldu.

23.09.2022 13:18

ALTINORDU YEŞİLÇAM KONSERİ İLE NOSTALJİ DOLU BİR AKŞAM YAŞAYACAK

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla birçok ilke imza atan Altınordu Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

22.09.2022 10:56

BAŞKAN TÖREN “BUGÜN KAHRAMAN GAZİLERİMİZİN ŞEREF ŞEHRİMİZİN DE ONUR GÜNÜDÜR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’yu şehrimizi ziyaretinin 98’inci yıl dönümü çeşitli programlarla kutlandı.

20.09.2022 13:27

ALTINORDU ÜRETEN KADIN KOOPERATİFİ STANDI ZÜMRÜT FINDIK FESTİVALİNİN İLGİ ODAĞI OLDU

Zümrüt Fındık Festivalinin ilk gününde Altınordu Üreten Kadın Kooperatifi'nin standı ziyaretçi akınına uğradı.

17.09.2022 12:52

BÜYÜYEN GELİŞEN HİZMETİ VE MEMNUNİYETİ BÜTÜN ŞEHİRE YAYAN ALTINORDU BELEDİYESİ FARKINI ORTAYA KOYMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi şehrin hem merkezde hem kırsalda uzun yıllardır süren altyapı ve yol  sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor. Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahallelere ulaşımda konfor getiren 'beton yol programı'nın Karacaömer mahallesi etabı da tamamlandı.

16.09.2022 13:22

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’İN İSTİHDAM ODAKLI PROJELERİ KADINLARIN VE GENÇLERİN UMUDU OLDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çatısı altında uzun yıllar istihdam politikaları alanında yönetici olarak ulusal ve uluslararası bir çok projeye imza atan Başkan Aşkın Tören'in bilgisi, birikimi ve kamu görevinde edindiği bürokrasi tecrübesiyle en büyük sosyal yönlü sorunlardan biri olan işsizliğe çözüm üreten projeleri kadınların ve gençlerin umudu oldu.

15.09.2022 09:10

ALTINORDU’NUN HİZMET ATAĞI KESİNTİSİZ SÜRÜYOR

Başkan Aşkın Tören’in göreve gelir gelmez altyapı ve ulaşım alanında başlattığı hizmet atağı kesintisiz devam edi

12.09.2022 12:23

ALTINORDU BELEDİYESİ OKULLARI YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR HALE GETİRİYOR

Altınordu Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda yoğun bir temizlik çalışması yürütüyor.

09.09.2022 09:21

ALTINORDU’DA ULAŞIM SORUNLARI AŞKIN TÖREN FARKI İLE BİR BİR TARİHE KARIŞIYOR

Başkan Aşkın Tören’in güçlü şehir için güçlü ulaşım ağı parolasıyla kırsalda başlattığı beton yol seferberliği ile 72 mahallenin yıllardır süren ulaşım sorunları bir bir tarihe karışıyor.

08.09.2022 09:17

ORDU’NUN ALTINORDU’NUN İLK VE TEK "MOBİL SAĞLIK TARAMA ARACI" SAĞLIK HİZMETLERİNİ ALTINORDULU’LARIN AYAĞINA GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR.

Altınordu Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Ordu'nun ilk ve tek tam donanımlı Mobil Sağlık Tarama Aracı sağlık hizmetlerini vatandaşların ayağına götürmeye devam ediyor.

07.09.2022 09:30

ALTINORDU BELEDİYESİ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Altınordu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Başkan Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi.

06.09.2022 09:23

KIYMETLİ MECLİS ÜYEMİZ HÜSEYİN BAYRAK’I EBEDİYETE UĞURLADIK

Ani vefatı ile herkesi üzen Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Hüseyin Bayrak son yolculuğuna uğurlandı.

01.09.2022 17:29