BAŞKAN TÖREN'İN GELENEKSEL CUMA BULUŞMALARI BU HAFTA DİKENCE MAHALLESİYLE DEVAM ETTİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her hafta bir başka mahalleyi ziyaret ettiği geleneksel Cuma buluşmalarını bu hafta Dikence Mahallesiyle sürdürdü.

31.07.2021 15:15

BAŞKAN TÖREN, “REKABET KABİLİYETİMİZİN YÜKSELTİLMESİ İSTİHDAM KAPASİTESİNİN GENİŞLEMESİ İÇİN BÖLGESEL POTANSİYELİMİZİ HAREKETE GEÇİRMELİYİZ"

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sanayici ve iş insanlarına yaptığı konuşmada “Ben orduya inanıyorum. Ordunun potansiyelini biliyorum, insanımızın neleri başarabileceğini biliyorum. Bizler yerel yöneticiler olarak bu potansiyelin hizmet alt yapısını oluşturabilir ve çok daha büyük başarılara hep birlikte imza atabiliriz. Yeter ki akıl akıla, omuz omuza birlikte hareket edelim.” dedi.

30.07.2021 15:19

ALTINORDU BELEDİYESİ OTO GALERİCİLER SİTESİ HIZLA YÜKSELİYOR

Bir süre önce yapımına başlanan ve ikinci el oto ticaretinde Altınordu’yu bölgesinin çekim ve cazibe merkezi yapacak şehirde bulunan tüm oto galerileri tek çatı altında toplayacak sektörel ticaret merkezi "Altınordu Belediyesi Oto Galericiler Sitesi' inşaatı hızla yükseliyor. Yüzde 20 seviyelerine gelinen yapım işinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

29.07.2021 17:13

ALTINORDU BELEDİYESİ ALTYAPI VE ULAŞIMI SORUN OLMAKTAN ÇIKARIYOR

Sağlıklı altyapı, standardı yüksek, konforlu ve güvenli ulaşım hedefi ile Başkan Aşkın Tören’in 'bütün şehir eşit hizmet' ilkesi doğrultusunda hem merkezde hem kırsalda altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, vatandaşları yıllardır beklenen hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Altyapıda gerçekleştirdiği dev yatırımlar ve planlı çalışmalarla şehri uzun yılların akut sorunlarından kurtaran Altınordu Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşanan ulaşım sorunlarına da asırlık yollar ile kalıcı çözümler üretiyor.

27.07.2021 10:57

ALTINORDU BELEDİYESİ'NİN GÖNÜL ELİ BU SEFER ARHAVİ'YE UZANDI

Sosyal Belediyecilik ve Yeni Nesil Belediyecilik uygulamalarıyla öncü ve örnek olan, Altınordu’luların sevgisini merhametini paylaşma ve dayanışması ile gönül ve kardeşlik elini ülke içerisinde birçok noktaya hatta sınır ötesine ulaştıran Altınordu Belediyesi, sel afetine maruz kalan Artvin'in Arhavi ilçesine de gönül köprüsü kurdu. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla sel bölgesi Arhavi'ye giden 11 kişilik Altınordu Belediyesi sokak hayvanları arama kurtarma ve besleme ekibi can dostların imdadına yetişti.

24.07.2021 15:18

BAŞKAN TÖREN GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye bağlı yaşamak zorunda kalan Kökenli Mahalle sakinlerinden Mustafa Keskin'in açık havaya çıkabilmesi, tekrar yürümesi ve yeniden sağlığına kavuşması için yapılan yardım çağrısına Başkan Tören kayıtsız kalmadı.

21.07.2021 12:17

BAŞKAN TÖREN KURBAN BAYRAMI NAMAZINDA ALİSAYVAN MAHALLESİNDEYDİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kurban Bayramı namazını Alisayvan Mahallesinde Muhtar Erol Yıldırım ve Mahalle sakinleri ile birlikte kıldı.

20.07.2021 13:43

ALTINORDU BELEDİYESİ HER ALANDA HEM ŞEHRE HEM DE GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi sosyal belediyecilik uygulamalarıyla örnek ve öncü olmaya devam ediyor. Özellikle zorlu pandemi döneminde başlattığı şehir dayanışması kapsamında toplumun her kesimine ulaşan çalışmalarıyla yüz güldüren belediye, dezavantajlı kesimleri ve ihtiyaç sahibi aileleri hiç yalnız bırakmıyor. Altınordu Belediyesi eser ve hizmet Belediyeciliği ile şehre, gönül belediyeciliği ile de gönüllere dokunmaya devam ediyor.

19.07.2021 15:46

ALTINORDU BELEDİYESİ KONFORU ŞEHRİN HER NOKTASINA TAŞIMAYA DEVAM EDİYOR

18.07.2021 12:20

BAŞKAN TÖREN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tören mesajında “bizim şehrimiz paylaşmanın bereketini, dayanışmanın değerini bilen bir şehirdir. Biz bu sebeple ‘paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu’ diyoruz “dedi.

18.07.2021 10:57

BAŞKAN TÖREN, “BİZİM HİZMET SİYASETİNDEKİ REFERANS NOKTAMIZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in geleneksel hale getirdiği her hafta bir mahalle ziyaretlerinin bu haftaki adresi Oğmaca mahallesi oldu.

17.07.2021 15:55

ALTINORDU BELEDİYESİ 7/24 KONTAK KAPATMIYOR

DEVAM EDEN BETON YOL SEFERBERLİĞİNİN UZUNMUSA ETABI DA TAMAMLANDI

16.07.2021 16:54

ALTINORDU BELEDİYESİ ESNAFLARA VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Milletimizin bir gecede canları ve kanlarıyla bin destan yazdığı 15 Temmuz’un yıldönümünde Altınordu belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla belediye ekiplerince şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı dağıtıldı.

15.07.2021 17:17

BAŞKAN TÖREN: “15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİ’NİN CANIYLA, KANIYLA YAZDIĞI BİR DESTANDIR”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15.07.2021 09:38

ŞAHİNCİLİ'NİN ARDINDAN BİR ALTIN DOKUNUŞ DA KARŞIYAKA'YA GELDİ