ÇEVRE DOSTU ALTINORDU’DAN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE ÖDÜLÜ

Altınordu Belediyesi ile Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği (TAP) iş birliğinde ilçe genelinde düzenlenen “Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyalar Toplama Okullar arası Ödüllü Atık Pil Toplama” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

28.12.2021 15:53

ALTINORDU ZABITADAN FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri, fahiş fiyat artışlarına yönelik Altınordu genelinde zincir marketler başta olmak üzere bu alanda faaliyet gösteren tüm işletmelerde fiyat denetimi yapıyor.

27.12.2021 16:16

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN YEŞİL KALKINMA SEFERBERLİĞİ

Altınordu Belediyesinin Başkan Aşkın Tören öncülüğünde başlattığı ekolojiyi ekonomiyle buluşturan, çevreci, tarımsal üretimi teşvik edici ve istihdamı artırmayı amaçlayan yeşil kalkınma seferberliği devam ediyor. Her koşulda üretimin ve üreticinin yanında olan Altınordu Belediyesi, tarımsal üretim çeşitliliğini artırmak amacıyla startını verdiği yeni projesiyle şehrin 100. kuruluş yıl dönümünde 100 bin fidanı toprakla buluşturuyor.

27.12.2021 10:58

ALTINORDU BELEDİYESİ ESKİPAZAR’I DA YENİLEDİ

Altınordu’nun en eski yerleşim yeri Eskipazar Mahallesi’nde yarım asır sonra gelen altyapı ve sıcak asfalt büyük bir sevinç yaşattı. Tarihi mirasıyla şehrin göz bebeği konumunda olan mahalle bugüne kadar özlemle beklediği hizmetlere Başkan Aşkın Tören ile kavuştu.

24.12.2021 09:30

ALTINORDU BELEDİYESİ İLE ULAŞIM SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

Altınordu Belediyesinin her yönüyle yaşanabilir bir kent hedefiyle ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve beton yol çalışmaları vatandaşların yüzlerini güldürdü. Başkan Aşkın Tören’in “Yol meselesini bu şehrin kaderi olmaktan çıkaracağız” sözü ile startını verdiği yatırımlar, kentin ulaşım ağında standardı yüksek, güvenli ve konforlu yollar olarak vatandaşa yansıdı.

22.12.2021 11:20

ALTINORDU BELEDİYESİ HER KOŞULDA ŞEHRİNİN VE HEMŞEHRİLERİNİN YANINDA

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine hitap eden proje ve hizmetleriyle vatandaşların hayatlarına dokunan paylaşmanın ve dayanışmanın öncüsü Altınordu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmaya devam ediyor.

20.12.2021 10:08

ALTINORDU BELEDİYESİ GÜÇLÜ ULAŞIM AĞI İÇİN 7/24 MESAİ VERİYOR

Alt yapı ve yol çalışmalarıyla adeta şehrin kaderini değiştiren Altınordu Belediyesi kentin en ücra noktalarına kadar hizmet götürmeye devam ediyor.

18.12.2021 13:09

BAŞKAN AŞKIN TÖREN VERDİĞİ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Tören’in 2021 yılı sonuna kadar Cumhuriyet Mahallesine verdiği 7 kilometre asfalt yol sözü üzerine Belediye ekiplerinin programlı çalışmaları neticesinde tamamlanan 7 bin 221 metre asfalt vatandaşların hizmetine sunuldu.

17.12.2021 14:29

TARİHİ MAHALLENİN SORUNLARI ALTINORDU BELEDİYESİ İLE TARİHE KARIŞIYOR

Altınordu Belediyesi yaşanabilir bir şehir hedefiyle kent genelinde sürdürdüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

16.12.2021 15:52

ÇİLEYİ KONFORA DÖNÜŞTÜREN BELEDİYE: ALTINORDU

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğünce Güzelyalı Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesine, Yeni Mahalleden Şahincili Mahallesine, Selimiye Mahallesinden Karşıyaka Mahallesine, Bucak Mahallesinden Karapınar Mahallesine kadar dur durak bilmeden çalışıyor. Yapılan çalışmalar ise 7’den 70’e tüm vatandaşların takdirini topluyor.

15.12.2021 14:07

ORGANİK YUMURTA PAZARINDA ALTINORDU MARKASI

Çiftçilere sürdürülebilir tarım çerçevesinde desteklerini her geçen gün arttıran Altınordu Belediyesi, özellikle pandemi döneminde hayata geçirdiği can suyu projelerle üretici çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

11.12.2021 11:57

ALTINORDU’DA KÜLTÜRÜN SANATIN VE SOSYAL YAŞAMIN MERKEZİ OLACAK ALTERNATİF YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ YÜKSELİYOR

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Türkiye'nin Yeşil Kalkınma Devrimi" modelini destekleyen projesiyle öne çıkan Altınordu Belediyesi şehrin vizyonel çalışmalarından Z Kuşağı Vadisi'nde sona yaklaşıyor.

10.12.2021 10:06

ALTINORDU OTO GALERİCİLER SİTESİ HIZLI İLERLİYOR

Altınordu'nun yeni nesil Oto Galericiler Sitesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Galerici esnafının güzel bir ortamda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Karacaömer Mahallesi’nde 17 Bin 660 metrekare alan üzerinde yapımına devam edilen modern bir galericiler sitesi için çalışmalar sürdürülüyor. Oto Galericiler Sitesi, şehre yeni bir imaj da kazandıracak. Site, ticareti ile de Altınordu’da hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlayacak.

08.12.2021 10:46

ALTINORDU BELEDİYESİ İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI İLE YILLARIN SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZÜYOR

Altınordu Belediyesi 92 mahallede "Bütün Şehir Eşit Hizmet" anlayışı ile kesintisiz sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşların taleplerine ve sorunlarına da kayıtsız kalmıyor.

05.12.2021 14:50

ENGELLİ DOSTU BELEDİYE ENGELSİZ ŞEHİR ALTINORDU

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Altınordu Belediyesi haftanın anlam ve önemine değinmek amacıyla bir takım farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdi. Öncelikle belediyemiz bünyesinde yer alan belediyenin engelli nakil aracıyla hayatlarını bir nebze kolaylaştırmaya çalıştığımız 21 engelli personelimiz ve aileleri, ziyaret edilerek kendilerine çiçek takdimi yapıldı ve her koşulda yanlarında olunduğu mesajı verildi. Engelli Çocuklarımız ise belediye tarafından kendilerine verilen oyuncaklarla sevindirildi.

03.12.2021 16:40