ALTINORDU’NUN HİZMET ATAĞI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Beş mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu niteliğindeki önemli güzergahlardan biri olan Kökenli mahallesi Kocagöl yolu sıcak asfalt konforu ile buluşturuldu.

08.11.2022 10:30

BAŞKAN TÖREN’DEN VEFA VE GÖNÜL YOLU

Hizmet ve çalışmalarını önce insan anlayışıyla hayatın her alanında kesintisiz bir şekilde sürdüren Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, 6 mahallede hem hanelere hem de gönüllere giden yolları yaptı.

04.11.2022 15:57

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’İN GÖNÜLLERİ ISITAN, YÜZLERİ GÜLDÜREN PROJESİ MENEKŞE KAFE 52+1 HİZMETE GİRDİ

Başkan Aşkın Tören, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi Down Kafede (Menekşe Kafe 52+1) down sendromlu melekler ve ailelerini ağırladı.

03.11.2022 11:20

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’İN MARKA ŞEHİR VİZYONU VE MODERN ŞEHİRCİLİK YAKLAŞIMI DİKKATLERİ TARİHİ MAHALLELERE ÇEVİRDİ

Başkan Aşkın Tören’in kadim mahallelerde sürdürdüğü kent kimliği ve estetiği öncelikli sokak yenileme çalışmaları dikkatleri şehrin tarihi mahallelerine çevirdi.

01.11.2022 12:42

ALTINORDU’DA CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI COŞKUYLA KUTLANIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce hazırlanan programda miniklerin Cumhuriyet coşkusu görülmeye değerdi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” diyerek cumhuriyeti emanet ettiği geleceğimiz olan çocuklar Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.

28.10.2022 16:05

BAŞKAN TÖREN’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

28.10.2022 12:13

BAŞKAN TÖREN’İN PROJESİ KADINLARA VE GENÇLERE YENİ BİR FIRSATIN KAPILARINI ARALADI

Başkan Aşkın Tören’in şehirde kadın ve genç işsizliğe çözüm üretmek amacıyla oluşturduğu istihdam alt yapılarından biri olan Altınordu Belediyesi Hazır Giyim Uygulamaları Merkezi, Ordu işgücü piyasasının tekstil sektöründe en çok aradığı kalifiye elemanları yetiştirmeye devam ediyor.

28.10.2022 08:23

ALTINORDU DÖRT KOLDAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi ekipleri, yıllardır ulaşım güçlüğü yaşanan yolları güvenli, standardı yüksek ve konforlu bir yapıya kavuşturuyor. Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı beton yol programında bu defa Günören mahallesinde yüzler güldü.

26.10.2022 13:00

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE BAŞKAN AŞKIN TÖREN’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Altınordu Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2. Birleşimi Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleştirildi.

25.10.2022 11:58

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’İN ÜRETİM ODAKLI PROJELERİ MEYVELERİNİ VERİYO

Başkan Aşkın Tören’in Yeni Nesil Belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği üretim odaklı projeler hem kentin ağırlıklı olarak fındığa bağlı üretim kaynağını çeşitlendiriyor hem de yeni ek gelir alternatifleri olarak vatandaşların aile ekonomilerine katkı sağlıyor.

22.10.2022 14:21

BAŞKAN TÖREN “BİZİM EN GÜÇLÜ HAZİNEMİZ DAYANIŞMA, FİKİR VE AKIL ORTAKLIĞI”

19 Ekim Muhtarlar Günü Altınordu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Mahalleleri, köyleri için canla başla çalışan, devletle millet arasında gönül köprüsü kuran muhtarlarımız şehrimizin istişari mekanizması, ortak aklının da merkezidir” dedi.

20.10.2022 11:02

ALTINORDU’NUN KALBİ GENÇLİK VADİSİNDE ATACAK

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HER KESİME HİTAP EDEN VADİMİZDE ALTINORDU’LU HEMŞEHRİLERİMİZ HUZUR İÇERİSİNDE, MUTLULUK İÇERİSİNDE, DİNLENİRKEN EĞLENECEK, ÖĞRENECEK, KEYİFLİ VAKİT GEÇİRECEKLER.”

16.10.2022 13:12

ÇOCUKLARIN GENÇLERİN VE AİLELERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI ALTINORDU TRAFİK EĞİTİM PARKI

Gençlere yönelik çalışmaları sebebiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde “Yerel yönetimler gençlik çalışmaları ödülü” ile ödüllendirilen Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin ilimize ve tüm bölgeye kazandırdığı Trafik Eğitim Parkı çocukların, gençlerin ve ailelerin en sevdiği mekanlardan biri haline geldi.

16.10.2022 13:08

BAŞKAN AŞKIN TÖREN İNSAN ODAKLI HİZMETLERİYLE GÖNÜLLERİ FETHETMEYE DEVAM EDİYOR

Göreve geldiği ilk günden itibaren "İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik" anlayışını ortaya koyan Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, insanı merkeze alan ve vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran hizmetleriyle takdir toplamaya devam ediyor.

16.10.2022 13:06

BAŞKAN AŞKIN TÖREN DURDANE TEYZENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Başkan Aşkın Tören, verdiği talimat ile Durdane Teyzenin ulaşım sorununu çözerek gönlünü ve yüzünü güldürdü.

10.10.2022 16:34