BAŞKAN TÖREN’DEN 10 KASIM MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 83’üncü yılında rahmetle, minnetle yad ediyorum.” dedi.

09.11.2021 16:52

BUCAK MAHALLESİ'NİN 15 SOKAĞINDA DAHA ASFALT MESAİSİ TAMAMLANDI

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde kesintisiz bir mesai ile sürdürdüğü altyapı ve yol çalışmaları ile yılların akut sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor.

09.11.2021 12:31

HER CANIN DEĞER BULDUĞU ŞEHİR ALTINORDU

Hercan bize emanet duygusu ve sorumluluğuyla bu şehre hizmet eden Altınordu Belediyesi, yüzlerce can dostun hem yeni bir sıcak yuvaya kavuşmasına aracılık ediyor hem de vatandaşlara hayvan sevgisini aşılamayı hedefliyor.

08.11.2021 12:24

ALTINORDU BELEDİYESİNİN AŞILAMA SEFERBERLİĞİNE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüse karşı başlatılan aşılama kampanyasına Altınordu Belediyesi, Mobil Sağlık Tarama Aracı ile destek veriyor.

08.11.2021 12:22

BUCAK MAHALLESİNDE ASFALT MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

08.11.2021 12:02

YOLLAR BİR BİR YAPILIYOR ASIRLIK ÖZLEMLER SONA ERİYOR

Osmaniye'de yüzler gülüyor; vatandaş mutlu. Alt yapı ve yol çalışmalarıyla adeta şehrin kaderini değiştiren Altınordu Belediyesi en ücra noktalara kadar hizmet götürmeye devam ediyor. Belediyenin 72 mahallede devam eden 50 kilometre beton yol seferberliği kapsamında Osmaniye Mahallesi de beton yol konforuna kavuştu.

01.11.2021 12:33

ALTINORDU’DA CUMHURİYET COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Milyonların gönlünü kazanmış Anadolu rock müziğin efsane isimlerinden Haluk Levent, Altınordu’da muhteşem bir Cumhuriyet konserine imza attı.

31.10.2021 11:55

ALTINORDU’YU CUMHURİYET COŞKUSU SARDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları Altınordu’da bu yıl büyük coşku ve çeşitli etkinliklerle yapıldı.

29.10.2021 16:35

ALTINORDU CUMHURİYET BAYRAMI'NI DOLU DOLU YAŞAYACAK

Başkan Tören’den Cumhuriyet Konserine Davet

29.10.2021 11:44

BAŞKAN TÖREN’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Kahraman ecdadımızın Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla elde ettiği destansı zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

28.10.2021 13:37

ALTINORDU SPOR DOSTU ŞEHİR HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Altınordu Belediyesi şehrin 100. yılını şehre kazandıracağı dev spor kompleksi ile taçlandırıyor.

27.10.2021 14:49

İLK’LERİN ÖNCÜSÜ ALTINORDU BELEDİYESİ

Başkan Tören; “Modern ve Estetik Çalışmalarımızla Altınordu’nun Çehresini Değiştiriyoruz”

25.10.2021 15:07

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

Sevgi iyilikti, dostluktu, emekti, zor günde el vermekti.

23.10.2021 13:01

ALTINORDU BELEDİYESİNİN ALTYAPI YATIRIMLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesinin altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Aşkın Tören’in göreve geldiği günden itibaren altyapıda seferberlik başlatan Altınordu Belediyesi, kentin dört bir yanındaki fiziki ömrünü tamamlamış altyapıyı yenileme ve altyapısı hiç bulunmayan bölgeleri sağlıklı altyapıya kavuşturma çalışmalarını sürdürüyor.

23.10.2021 12:59

ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Altınordu Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2. Birleşimi Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleştirildi.

20.10.2021 16:13