ALTINORDU BELEDİYESİ KÖŞE BUCAK ŞEHRİN HER YERİNDE

Göreve geldiği ilk günden bu yana “yaşanabilir şehir” hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlarla altyapı ve yol sorunlarını şehrin kaderi olmaktan çıkaran Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalleyi kapsayan beton yol programıyla da kırsal mahalleler konforlu yollara kavuşmaya devam ediyor.

31.08.2022 14:14

BAŞKAN TÖREN’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

29.08.2022 12:46

OTO GALERİCİLER SİTESİ'NDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Altınordu Belediyesi’nin Ordu'yu Altınordu’yu ikinci el oto ticaretinde bölgesinin yıldızı yapacak "Oto Galericiler Sitesi" yapımında sona gelindi.

29.08.2022 09:57

ALTINORDU DUR DURAK BİLMİYOR

Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalleyi kapsayan beton yol programı hızlı bir şekilde finale doğru gidiyor. Kırsalı güçlü bir ulaşım ağı ile donatan beton yol çalışmalarının Işıklı mahallesi etabı da tamamlandı.

24.08.2022 12:36

ALTINORDU BELEDİYESİNİN HİZMET ATAĞI DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören’in göreve geldiği ilk günden itibaren yaşanabilir şehir hedefiyle başlattığı altyapı atağı şehrin dört bir yanında kesintisiz devam ediyor.

23.08.2022 13:17

ULAŞILABİLİR VE YAŞANABİLİR ŞEHİRLER LİGİNDE YILDIZI PARLAYAN ŞEHİR ALTINORDU

Altınordu Belediye BaşkanI Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar şehri güçlü bir altyapı ve ulaşım ağına kavuşturuyor.

19.08.2022 11:14

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SIRASI ŞARKİYE’DE

Başkan Aşkın Tören’in “marka şehir” vizyonu doğrultusunda sürdürdüğü çalışmaların bir parçası olarak şehrin kimliğine sahip çıkmak adına kadim mahallelerde başlattığı şehrin dokusuyla, silüetiyle, mekânın ruhuyla uyumlu estetik dokunuşlar tarihi mahallelerin çehresini değiştiriyor.

18.08.2022 10:42

ALTINORDU BELEDİYESİ “GÜÇLÜ ALTYAPI GÜÇLÜ ŞEHİR” PAROLASIYLA 7/24 ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı standardı yüksek ve konforlu beton yol çalışmaları tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Kırsal mahallelerin ulaşımda kaderini değiştiren ve her mahallede sevinçle karşılanan beton yol programının Alembey Mahallesi etabı da tamamlandı.

16.08.2022 10:41

ALTINORDU’DA DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde bugüne kadar Cumhuriyet mahallesinin 41 sokağını sağlıklı altyapıya ve sıcak asfalt konforuna kavuşturan Altınordu Belediyesi, mahallede program doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Başlayan yeni etap çalışma ile Cumhuriyet mahallesi 1352, 1353 ve 1354 No’lu sokaklar da ilk defa yağmur suyu altyapısı ile tanışıyor.

15.08.2022 11:11

ALTINORDU’NUN LAVANTA TARLASI GÖRENLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in yaklaşık bir yıl önce başlattığı çalışma ile çöplükten mor çiçekli mis kokulu görsel bir şölen alanına dönüşen Altınordu’nun Lavanta tarlasında ikinci hasat yapıldı.

13.08.2022 14:45

BAŞKAN TÖREN “BİZİM ÖRFÜMÜZDE, TÖREMİZDE, İNANCIMIZDA ÖTEKİ YOK"

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubesi'nce düzenlenen aşure programına katıldı. Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi'nde düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan Tören, Muharrem ayının ve aşure gününün birliğe, dirliğe ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

12.08.2022 11:39

BAŞKAN TÖREN “HERKESİN YÜZÜNÜN GÜLDÜĞÜ MUTLU BİR ŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her ay düzenlediği 'Halk Günü' buluşmaları ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye, sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor. Başkan Aşkın Tören, bir halk günü toplantısında daha hemşehrileri ile bir araya geldi.

11.08.2022 15:13

ALTINORDU BELEDİYESİ HİZMETLERİYLE HER YERDE

Başkan Aşkın Tören’in hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla hem kent merkezinde hem de kırsal mahallerde kesintisiz sürdürdüğü altyapı, üstyapı ve yol çalışmaları Altınordu’yu şantiyeye çevirdi.

10.08.2022 16:00

ALTINORDU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ŞEHRİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve kesintisiz sürdürdüğü çalışmalarla Altınordu’nun sokakları bambaşka bir çehreye kavuşuyor.

08.08.2022 13:08

ALTINORDU BELEDİYESİ 40 MİLYON’LUK TAMAMLAYICI SOSYAL DESTEK PAKETİNE VİRA BİSMİLLAH DEDİ

Geçtiğimiz yıl pandemi kaynaklı ekonomik zorlukları en aza indirgemek ve hemşehrileri ile dayanışma içerisinde olmak amacıyla 15 Milyon TL’lik ‘Tamamlayıcı Sosyal Destek Paketi'ni toplumun farklı kesimleri ile buluşturan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu yıl ise sosyal desteklere bir yenisini daha ekleyerek 40 milyon TL tutarındaki Tamamlayıcı Sosyal Destek Paketi’nin ilk etabını düzenlenen lansman programıyla açıkladı.

04.08.2022 11:45